FÖR DIG SOM MEDLEM

Sektionsarbete i Kyl & Värmepumpföretagen

KYLA+ Värmepumpar KYLA+ Värmepumpar är idag den ledande facktidskriften fokuserad enbart på kyl- och värmepumpmarknaden. Här blandas nyheter med reportage, tekniska artiklar och det senaste från forskningsvärlden.  Tidningen har en egen hemsida med adress - www.kylavarme.se Tidningen är ett forum för alla som på ett eller annat sätt berörs av kyl- och värmepumptekniken. Vi vrider och vänder på saker inte bara ur ett tekniskt perspektiv, utan minst lika mycket ur ett ekonomiskt och marknadsmässigt perspektiv. Nyttan av att läsa tidningen ska vara lika stor oavsett om man är tekniker, konsult eller anläggningsägare. Ett forum för såväl kunskap och erfarenhet som inspiration och nytänkande. 

KYLA+ Värmepumpar ges ut av Kyl & Värmepumpföretagen, men är helt och hållet en prenumererad tidning. Alla som har intresse av att följa utvecklingen inom kyl- och värmepumpbranschen kan teckna en prenumeration åt sig själv, och åt sina anställda. Priset är 380 kr per år (exkl. moms) och för det får man åtta fullmatade och genomarbetade nummer. Prenumerationer kan tecknas antingen via vår webbshop eller genom att kontakta Dennis Eriksson via mail. 

För leverantörer till kyl- och värmepumpmarknaden erbjuder tidningen också en unik möjlighet att nå ut till både befintliga och potentiella kunder. Spridningen av tidningen inom branschen är stor, du hittar den hos såväl kylinstallatörer och konsulter som hos beställare och driftpersonal. Är du intresserad av att få veta mer om marknadsföringsmöjligheterna är du välkommen att kontakta Erik Toresson på numret eller via mail. Du kan även få mer information om både prenumerationer och annonsering genom att klicka på tillhörande rubrik i menyn till vänster.


Varje sektion har också sitt eget sektionsråd, bestående av medlemmar anslutna till respektive sektion. Detta råd ska företräda sektionens intressen och gentemot styrelsen sedan påverka beslut om resurser & insatser. Mer information om vad sektionerna jobbar med, vilka som utgör sektionsråden samt vem på kansliet som är kontaktperson för just den sektionen du vill veta mer om hittar du under respektive sektionssida.

VÅRA KONTAKTUPPGIFTER

Via vårt formulär kan du komma i kontakt med oss

PRENUMERERA GÄRNA PÅ NYHETSBREVET

Bli uppdaterad med det senaste nyheterna inom branschorganisations yrkeskategorier.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.